muhammedozgenc
Üye
- Tepki
- 1
Merhaba, ben Across Media Türkiye temsilcisi Muhammed. Videonuzu Çin yerel pazarında yayınlamak istiyoruz. Bildiğiniz gibi, Youtube Çin'de 2009’da engellendi (Google, Facebook, Amazon vb.). Baidu gibi birçok yerel video platformu var; Youku; Iqiyi; Xiaomi; IPTV vb. içerikleri bu yerel kanallar üzerinden yayınlıyoruz. Uyarlama, yerelleştirme, tercüme, altyazı, dublaj, intro ve outro desteği veriyoruz.
Videoların yayınlanacağı platformlar
1.VOD (New Media) : Tencent; Youku; iQiyi; MangoTV; Tudou; FunTV; Sohu; WASU; Migu Video; BesTV; Huawei Video; PPTV; Bilibili, Fenxing, etc.
2.OTT: Xiaomi; Hisense; Huaiwei; TCL; Skyworth; KONKA; Changhong; WasuTV; NewTV; LeTV; Suning; HIVEVIEW; MoreTV; Domy Box;
3.IPTV & Digital TV (30+): Beijing IPTV; Shenzhen IPTV; Chongqing IPTV; Guangdong IPTV
Çin'de en çok izlenen çocuk kategorileri :
1) Çocuk araç animasyonları (2D ve 3D)
2) Çocuklar için araç oyuncak oyunları
3) Dinozor videoları
Rapor
Bu rapor toplam 30 adet 3'er dakikalık videonun birleştirilip 2 adet video haline getirilmesinden elde edilmiştir.
Çin Devletine verilen vergiler
Ödeme Dekontu
Daha detaylı bilgi almak için bana buralardan ulaşabilirsiniz.
E-MAİL : [email protected]
Videoların yayınlanacağı platformlar
1.VOD (New Media) : Tencent; Youku; iQiyi; MangoTV; Tudou; FunTV; Sohu; WASU; Migu Video; BesTV; Huawei Video; PPTV; Bilibili, Fenxing, etc.
2.OTT: Xiaomi; Hisense; Huaiwei; TCL; Skyworth; KONKA; Changhong; WasuTV; NewTV; LeTV; Suning; HIVEVIEW; MoreTV; Domy Box;
3.IPTV & Digital TV (30+): Beijing IPTV; Shenzhen IPTV; Chongqing IPTV; Guangdong IPTV
Çin'de en çok izlenen çocuk kategorileri :
1) Çocuk araç animasyonları (2D ve 3D)
2) Çocuklar için araç oyuncak oyunları
3) Dinozor videoları
Ödeme Kanıtları
Rapor
Bu rapor toplam 30 adet 3'er dakikalık videonun birleştirilip 2 adet video haline getirilmesinden elde edilmiştir.

Çin Devletine verilen vergiler

Ödeme Dekontu

Daha detaylı bilgi almak için bana buralardan ulaşabilirsiniz.
E-MAİL : [email protected]