Has... forum duruyor mu hâlâ, konuyla ilgili thread falan varsa atsana knk çok iyiymiş bu ya ? sesli gülüyorum.3. sınıfta minecraft oynarken büyük bir forumun üyelerinin minecraft sunucusu vardı herkes birlikte oynuyordu 10-20 online survival takılıyordu millet. baktım sunucu crackli ama girerken şifre kayıt vs. yok ulan dedim admin çıkınca onun adıyla girsem ne olur gittim bir girdim harbiden giriyordu oyuna gamemode 1 geçtim tabii tüm eşyaları aldım kendime attım kendime adminlik verdim sonra gittim her yeri patlattım. forumda baya olay oldu herkes üzüldü yedek falanda yokmuş patladı gitti herşey puhahaha
Oha oha oha naptın sen ? yeminle sesli gülüyorum çok iyi yaa dur bir bakayım umarım bulurumkanka dh diye kısaltılan forum var ya o konu duruyordur ama nasıl bulabilirim bilmiyorum
"Yok kankam onu da yaptık zaten" dersin diye korktum of şükür, daha ne maceralar vardır sende. Anlat çabukyok kankam olm ilkokul ortaokul zamanları kafa zehiiiirrr
Noldu kıza cidden ? Nasıl fırlattın ?Puhahahah fena olay ya dsankldnklsaandkl. Bende bir ara ortaokuldayım tabii bir tane arkadaşım var kız el ele tutuşup oyun mu ne oynuyorduk dönerken kızı bir fırlattım amk dasnldsankldankls kız öldü
Bu arada bu @ ilkolsun kim ya, sohbet sitelerinde sürekli Cuma mesajı paylaşan dayılar gibi profili var, yeni gelmiş siteye dün açtığı konuda beni tersledi ab ?Kanka dönüyorduk el ele, bir anda bıraktım kızı .d
Bir şey olmadı ama kız zayıf bir şeydi bir firladı gülmemek için zor tuttum kendimi
@somebach ay bu cuma mesajına gülmekten karnım agrıdı )) talebe değilim ki puhahhaa lı şeyler yazayım ))) kaldı ki seni terslemedim aklımdan bile geçmediBu arada bu @ ilkolsun kim ya, sohbet sitelerinde sürekli Cuma mesajı paylaşan dayılar gibi profili var, yeni gelmiş siteye dün açtığı konuda beni tersledi ab ?
Hocam Vallahi bu mesajı görmemenizi dilerdim ama gördünüz, görmüşken açık konuşayım bari, açıkçası hesabınız çok enteresan, paylaşımlarınız da öyle, ben hiçbir şey anlamadım, kategoride kendinizi tanıtmayınca böyle oldu yok terslemek anlamında dedim çünkü ne bileyim ünlem işareti koyunca sizi sinirletmişim gibi geldi, mağlum yazı dilinde hisler yanlış anlaşılabiliyor ?@somebach ay bu cuma mesajına gülmekten karnım agrıdı )) talebe değilim ki puhahhaa lı şeyler yazayım ))) kaldı ki seni terslemedim aklımdan bile geçmedi
Hortlatma konuyu, ince bir konu bu konu.burası neresi la
ama en sevdiğim tartışma idi @somebach hortladı bile cansınız hepiniz ..)Hortlatma konuyu, ince bir konu bu konu.
Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği BURADAN bildirebilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.