- Tepki
- 372
Merhaba, kendisi bu konuda çok iyi yöntemlere sahip, efsane ;
??? Nereden buldun bunu ?.
E o zaman bunları yazan ben olmuş oluyorum, bu durumda ben de Ömer isimli birinden hoşlanıyor oluyorum, şey yani bu iş karışık yerlere gidiyor ama hayırlısı.Senin atletini yırtıktan sonra telefonuna baktım..
Bu konu karışık yerlere gidiyor iyice... Ben şöyle bir etiketleyim de bakalım bu mesajlar karşısında ne diyecek kendisi artık seni döver sonra ayrılır mı ne olur bilmiyorum bakalım bir istersen @ HELİN di değil mi doğru ?kemerle sırtına vurucam
O o evet o aynen o @HELİNyok yok o değil.
Neden görmeyecekmiş ? Yoksa banlayacak mısın görmesin diye ? Çevrimiçi olunca görür.görmeyeceği için sorun yok xd
Ya Admin görürse bu sözleri, ha ?onu ise tüm rankları verip banlıyorum görmesin diye
@Celil hani görmüyordu ????Çok doğru, cinsel yönelimi konusunda yargılayamam onu gay bir dostum olur artık kendisi
Ne yapıyorsun ?¿¿¿¿¿¿yalan şu an ne yapıyorum bilmiyor
Erkeklerin atletini yırtma da gerisi sorun değil ?atlet yırtıyorum sadece... gay değilim fetişçiyim
O da yırtmıyordur ama atlet ? ?admin ile birlikte ban atıyoruz zaten
Sen slyleyince baktım, cidden varmış, enteresan bir durum.atlet yırtma olayı bir gelenektir...
Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği BURADAN bildirebilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.