Şimdilik kullandığınız tarayıcıdan karanlık modu seçip gezinmenizi isteyeceğim
@admin tşkler Allah razı olsun sıradan beni ciddiye aldınız uğrastınız umarım beni de affedersiniz. Sizleri ugrastırdıgım için.
Sizlerden Bir konuda özür diliyorum sorun sizlerden değil benden kaynaklı. Ki az once
Webmasterforum arkadaşa da söyledim ve gece modunuda aktif ettim Benim için pek değişen birşey olmadı.
@WebmasterForum a söylediğimi aynen sizlere de söylüyorum.
.İşin aslı da şu ki doktorumla bu konuyu konustum bazı siteleri görmekte yazıları okumakta zorluk çekiyorum diye oda görmek istedi burası gibi benzer 5-6 yer vardı. Baktık. Sorun sizlerde değil onu da öğrendim o yüzden sizlere birşey diyemem. Ben zaten pc, tv vb. gibi baktıgım yerlerde gama ışıkları kapalı şekılde kullanıyorum. bu yuzden de sizlere normal gelen bir tasarım benim için sıkıntı olabiliyor. Ha bunu konuda da belirtmedim haklısınız. Şimdi belirteyim. Kısacası sorun renklerle ve grafiklerin yansıması ile alakalı.
Webmaster Forum, Google, adsense, SEO, domain, hosting, web tasarım teknoloji hakkında bilgiler. Türkiye'nin en iyi webmaster forumu ve tartışma platformu.
Webmaster Forum, Google, adsense, SEO, domain, hosting, web tasarım teknoloji hakkında bilgiler. Türkiyenin en iyi webmaster forumu ve tartışma platformu.
Webmaster Forum, Google, adsense, SEO, domain, hosting, web tasarım teknoloji hakkında bilgiler. Türkiyenin en iyi webmaster forumu ve tartışma platformu.