Satış Her Konuda Makale/Blog Siparişi Alınır!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi batuhanunalir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevap Cevap : 5
  • Görüntüleme Görüntüleme : 4K
E-Ticaret & Alışveriş

batuhanunalir

Stajyer
Makale Yazarı
Hayırlı forumlar herkese, 16 yaşımdan beri birçok platformda makaleler yazıyor ve makale siparişleri alıyorum. İlgi alanım daha çok sağlık, psikoloji, ekonomi yönlü fakat neredeyse çoğu konuda yazılar yazabilirim. Ayrıyeten blog veya haber siteleriniz için de günlük yazı girişleri yapabilirim. Webmasterforum.net.tr platformunda 2025 Nisan ayından beri içerikler yazıyorum (yazı örneklerine profilimden bakabilirsiniz). Ayrıca iyimakale.com sitesinden de profilime bakabilirsiniz. Orada da düzenli olarak siparişler alıyorum: https://iyimakale.com/uye/profil/Y1LbjT

Yazı içerisinde konu ile alakalı anahtar kelimeleri Google Trends üzerinden araştırıp yazı içerisine abartılı kaçmayacak ve kelime adedi ile orantılı olacak şekilde yereştiriyorum. Görselleri çoğu zaman ChatGPT ile hazırlıyor, bazen pixabay.com'dan da telifsiz olanları kullanıyorum.

100 Kelime başına ücret olarak 7.5TL fakat yazıların sürekliliğine ve konusuna göre fiyatta anlaşılabileceğini düşünüyorum. Blog tarzı içeriklere ihtiyacı olanlar site içerisinden mesaj gönderebilir.

Forum Blog Giriş Yap
Geri