- Tepki
- 372
Bilirsiniz Hintlilerin webmaster dünyasındaki namını ?, kötü anlamda demiyorum yanlış anlaşılmasın benim de tanıdığım var Hindistan'dan ama adamlar çok enteresanlar yani girdikleri platformda piyasayı çökertirler.
50 Dolarlık hizmeti 2 Dolara hallederler, genelde o fiyata pek kaliteli olmaz ama ne hizmeti verenler o paradan şikayetçidir, ne de hizmeti alanlar ucuz etin yahnisinden şikayetçidir.
Geçenlerde birisi şikayet ediyordu, "benim yapacağım işi Hintli adam gelip 2 Dolara yapıyor" diye ?. Aşağıdaki görseli bulunca aklıma geldi, bahsedeyim dedim.
50 Dolarlık hizmeti 2 Dolara hallederler, genelde o fiyata pek kaliteli olmaz ama ne hizmeti verenler o paradan şikayetçidir, ne de hizmeti alanlar ucuz etin yahnisinden şikayetçidir.
Geçenlerde birisi şikayet ediyordu, "benim yapacağım işi Hintli adam gelip 2 Dolara yapıyor" diye ?. Aşağıdaki görseli bulunca aklıma geldi, bahsedeyim dedim.
Webmaster Forum, Google, adsense, SEO, domain, hosting, web tasarım teknoloji hakkında bilgiler. Türkiyenin en iyi webmaster forumu ve tartışma platformu.