hostragons
by United Kingdom
- Tepki
- 1
SamiYıldız;1078157613' Alıntı:Web sitem için Wordpress Full Optimizasyon paketinden sipariş geçildi hızlı teslimat sağlandı gerçekten kaliteli bir firma daha önce bilinmiş hosting firmaları ile çalıştım wordpress hosting alıp wordpress site kurduğumda site yavaş kalıyordu ve canımı sıkıyordu. Hostragons Sağ olsunlar dedikleri gibi herşeyi hallettiler.
refikdilek;1078169185' Alıntı:sitemizde ki yönlendirme virüslerini temizleyip güvenlik ayarlarını yaptırdık sonuç mükemmel
CanerGok;1078179132' Alıntı:a'dan z'ye optimizasyon paketi aldım teslim ettiler gayet başarılı
anilkales;1078396218' Alıntı:full optimizasyon paketi gerçekten başarılı işinin hakkını veriyorlar.
hotmail;1078459433' Alıntı:Wordpress hizmet alındı. İşimin uzmanıyım diyenlerde gerçekten çok gördüm. Gördugumle kaldım. Şimdiye kadar ya işi yarıda bıraktı veya eksik yaptı. Wordpress'te forumun bence tek uzmanı tavsiye ederim arkadaşlar.
tastanbilal;1078959685' Alıntı:Wp-Güvenlik paketi için ödeme yapıldı, iş bitimi bekleniyor. Kendileri bir hayli ilgileniyorlar. Sonuçları tekrardan yazarım.
Edit:
iş teslimi sağlandı gerçekten ilgililer, tüm problemler çözüldü gözle görülür farklar var. Düşünmeden paket alımı yapabilirsiniz.
Froh;1080164368' Alıntı:Çok güzel bir firma. İşlerini hakkıyla yapıyorlar tavsiye ederim.
ISerkanizm;1080164380' Alıntı:İşini hakkıyla yapan firmalardan birisidir hostragons reseller paketim bitince yenileyeceğim güzel kesintisiz hizmet :r26:
yunuskaratas;1080165079' Alıntı:Öncelikle hizmetleriniz için teşekkür ederim.
Bana daha önceden 1 Yıllık referans hosting hediye edildi ve şuanda hala aktif olarak bir sıkıntısı olmadan devam etmektedir.
herhangi bir sorunda veya sıkıntıda teknik destekleri gayet hızlı ve çözümleyici sonuçlar veriyor. Bu hizmetleriniz için tekrardan teşekkür ederim. iyi çalışmalar bol kazançlar. sağlıkla kalın.
Ek; Aktif olarak hostragons.com'da bulunan alan adım (yani Hosting paketim) Yunuskaratas.com.tr
atillademirad;1080209482' Alıntı:Sipariş geçtim. İlgi ve alaka çok iyi. Teşekkür ederim.
tatl1;1080639245' Alıntı:r10 da bu şekilde çalışan işinin ehli, bilgili, gereğinden fazlasını yapmak için uğraşan ve faturasını kesen bir firma bulmak zor tekrar çalışmanız için teşekkür ederim.
JetTek;1080834207' Alıntı:Hız optimizasyon hizmeti aldım. Kendilerinden çok memnunum şiddetle tavsiye ederim. Olay budur
FreeLee;1083300975' Alıntı:full optimizasyon paketi alındı. çok ilgililer. ticketlara hızlı ve özenli cevap veriliyor
YavuzTR;1083843625' Alıntı:Hızlandırma ve sunucu optimizasyonu için çalıştık.
Gerçekten şu an için forumda aldığım en iyi ve detaylı hizmeti aldığımı söyleyebilirim.
Fiyatlar çoğu arkadaşa yüksek gibi gelse de bence bu yapılan işlerin hakkı daha bile fazlası.
Her şey için teşekkür ederiz.
archslayer;1083860552' Alıntı:WP güvenlik ve virüs temizleme işi verilmiştir
[H=5]#5724628778[/H]
finansalkariyer;1083909740' Alıntı:1 adet full optimizasyon internet sitesi üzerinden sipariş verildi.
LION;1084005715' Alıntı:Hep güzel kampanyalar yapan güzel bir firma ismide güzel kullanmak ve kampanyalardan yararlanmak nasip olmadı .İnşallah birgün diyelim. iyi yerlere gelecek hostragons Başarı ve bol kazançlar
tmrkskn;1084058210' Alıntı:Wordpress Full paket hizmeti alındı. Haber sitesi için alınan hizmet için çok memnun kaldım. Daha önce konuştuğum ya da hizmet aldığım kişiler, ya hiç başlamadılar ya da başladıktan sonra optimizasyon işini tam anlamıyla yapamadılar. Profesyonelce çalıştıkları belli. İleride, verdikleri diğer hizmetlerden faydalanmak istersem hiç düşünmeden bu firmayı seçerim. İyi çalışmalar dilerim.
Aykut16;1085070753' Alıntı:Wordpress full optimizasyon sipariş geçildi, ortalama 3 gün içinde sorunsuz teslim ettiler çok teşekkürler.
Smutasarim;1086962023' Alıntı:WP-Güvenlik paketi alındı.
saygılı ve ilgili iletişim teşekkürler .
GooEPİN;1087382875' Alıntı:Wordpress full optimizasyon yaptırıldı. Hızlı teslimat için kendisine teşekkür ediyorum
akcalic;1087766781' Alıntı:1 Adet Full Optimizasyon hizmeti alındı. Hızlı bir şekilde teslim ettiler. Henüz çok yeni yapıldı ancak fayda sağladığını görebiliyorum. Detaylı raporlamaları ve hizmetleri için teşekkür ederim.
Son düzenleme: