Kpop kitlesi aşırı derece çöp ancak şarkılarının bazıları gerçekten hoş trap pop karışımı gibi oluyor bir tık hoşuma gidiyor bazen iş yaparken dinliyorum.
Kpop iyi kitlesi çok saçma. Yani anlamıyorum kpop sanatçısı ans ediyor örnek veriyorum onun videosunu alıyor üstüne siyasetle ilgili yazı yazıyor diyorum ki ne alaka aw.
Kitlesi 0-14 yaş geneli kız mallardan oluşan veletler topluluğudur. Hayranı olduğu gruptaki erkeklerin altına yatmayı bu yaşta hayal edip mastürbasyon kaynağı haline getirmiş en cringe dozları bile vardır. Geçende küçük yaştaki kızların koreye gitmek için evden kaçtıkları haberlerini görmüştüm

Kpop yüzünden koreyi üstün gören koreli olmak isteyenler bile var.
Tiktokta hele hele dozları çok fazla bu elemanların. Bir tanesi keşke türk olmasaydım falan yazmıştı. Türk olmak şereftir diyorduk hep ama artık öyle değilmiş demek ki.
sırf şarkılarından s*kik uzun saçlı köse erkeklerden hoşlanan kız topluluğu ne diyebilirim ki. değişik değişik olayları var. kpop dinleyen kitlenin %99 öyle. ben öyle değilim bile diyenleri bile öyle. kpop grubundan birini görünce ayy ne tatlı ayy çok yakışıklı ayy bebeğim aşığım buna hebele hübele falan diyen kızları görünce midem bulanıyor açıkcası. şaka bir yana bu tarz davranışlar yapan insanlar benim için %100 soğuma sebebidir.