Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dostlar mailimi taşımak istiyorum, ancak içindeki mailler çok önemli ve kesinlikle kaybolmaması gerekiyor, bu konuda bir Hosting firması önerisi olan var mı?
Bu konuda sana güzelhostingi önerebilirim kendileri ile çalışıyoruz firma olarak yerli firma ve işlerinde de gayet başarılılar, 7/24 destek mevcut zamanında benim mailimi sorunsuz taşımışlardı.
Senelerin yazılımcısı olarak sana güzel host u tavsiye ederim hem şahsi hemde şirket işlerimde kendileri ile çalışıyorum şu zamana kadar her hangi bir sorun yaşamadık kendileri ile işine saygısı olan bir firma, sorununu halledeceklerdir.
selamlar hiç bir hosting firmasından almadan önce 2 dakikalık üye olup sorun sormadan alırsanız paranız boşa gider ya canlı destekten yada üye olduktan sonra
Herkesin her konuda fikri vardır.
Neden siz de yorum ve fikirlerinizi bize aktarmayasınız?
Sitemizde memnun olmadığınız bir şey mi var?
Ya da sitemizde yayınladığımız bir yazı hakkında bir ekleme yapmak mı istiyorsunuz?
Yorum yapın!
Ziyaretçilerimizin fikirleri ve önerileri bizler için çok değerli!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.