sonarbold
Bağımlı
- Tepki
- 35
Değerli webmasterforum.com.tr üyeleri, birçok platformda olduğu gibi forumumuzda da dolandırıcılık amacıyla bulunan ve konu açan kişiler mutlaka olmaktadır, olabilecektir ve ne yazık ki bunların bir şikayetten önce tespit edilmesi imkânsızdır. Tespit edildikten sonra gereken işlemler yapılıp, kullanıcılar engellense de bu kişiler bir kişiyi kâr bilmektedir. Sizden ricam ve ricamız mobil ödeme işlemlerinde dikkatli olmanız, şüpheli kişilerden kaçınmanız, şüpheli olaylarda bunu moderatörlerimize veya @Admin ve @Celil adminlerimize bildirmenizdir. Site kadrosunu "Kullanıcılar" alanından görüntüleyebilirsiniz.
Belki siz alışveriş yapmayacak olabilirsiniz ama yine de şüpheli hareketleri bize bildirmekten kaçınmayın. Bu kişiler bir kişiyi bile kâr görüyorlar. Yakında üst yönetim tarafından bu konuda daha güvenilir alışverişler olması için gerekli önlemler çoğaltılacaktır.
Bu önlemler, sistemler hakkında görüşleriniz için de aşağıdaki konuya görüş yazabilirsiniz.
İyi Forumlar,
Sonarbold, Moderatör -webmasterforum.com.tr
Belki siz alışveriş yapmayacak olabilirsiniz ama yine de şüpheli hareketleri bize bildirmekten kaçınmayın. Bu kişiler bir kişiyi bile kâr görüyorlar. Yakında üst yönetim tarafından bu konuda daha güvenilir alışverişler olması için gerekli önlemler çoğaltılacaktır.
Mobil ödeme işlemlerinde dikkatli olmanızı öneririm.
Bu önlemler, sistemler hakkında görüşleriniz için de aşağıdaki konuya görüş yazabilirsiniz.
Onaylı üyelik gelsin mi ?
Merhaba sevgili WebmasterForum takipçileri, sizler için her geçen gün forumu geliştirip yenilikler ile bir adım daha öne çıkarıyoruz. Bu gün geldiğimiz noktada sizlerinde önerilerine ve yorumlarına ihtiyacımız var. Bu konuda bizlere yardımcı olursanız, memnuniyet duyarız. Nedir bu yenilik ...
webmasterforum.com.tr
İyi Forumlar,
Sonarbold, Moderatör -webmasterforum.com.tr
Güvenilir mobil ödeme bozdurma forum, 7/24 Türk Telekom, Turkcell, Vodafone, Bimcell ve PTTCELL, mobil ödeme bozucusu, mobil ödeme bozdurma hizmetleri.
Webmaster Forum, Google, adsense, SEO, domain, hosting, web tasarım teknoloji hakkında bilgiler. Türkiyenin en iyi webmaster forumu ve tartışma platformu.