BraveHeart_
Meraklı
- Tepki
- 7
Selam dostlar öncelikle biraz kendimden bahsedeyim sonrasında önerimi siz değerli üyelere sunayım.. Bu yazıyı okuyan herkes bana katılıp katılmadığını yazarsa sevinirim..
Öncelikle ben Hüseyin 19 yaşındayım Siber güvenlik ile ilgileniyorum "Network" alanında çalışmalar sürdürüyorum. Hakkımda daha detaylı bilgi almak isteyen , tanışmak isteyen bana ulaşabilir.. Önerime geçeyim ; Bence forum'a yaş kısıtlaması getirilmeli ve kayıt olmak isteyenler elenerek kayıt olmalı R10 Mantığı kısacası hiçbir bilgisi olmadan konulara yorum atan insanlar ve "çocuklar"ın forumda bulunması çok doğru değil.
Herkese mutlu yıllar dostlar <3
Öncelikle ben Hüseyin 19 yaşındayım Siber güvenlik ile ilgileniyorum "Network" alanında çalışmalar sürdürüyorum. Hakkımda daha detaylı bilgi almak isteyen , tanışmak isteyen bana ulaşabilir.. Önerime geçeyim ; Bence forum'a yaş kısıtlaması getirilmeli ve kayıt olmak isteyenler elenerek kayıt olmalı R10 Mantığı kısacası hiçbir bilgisi olmadan konulara yorum atan insanlar ve "çocuklar"ın forumda bulunması çok doğru değil.
Herkese mutlu yıllar dostlar <3
WebMasterForum.com.TR
Webmaster Forum, Google, adsense, SEO, domain, hosting, web tasarım teknoloji hakkında bilgiler. Türkiye'nin en iyi webmaster forumu ve tartışma platformu.