fatihtorun
Yeni üye
- Tepki
- 0
Merhaba Millet;
Aşağıdaki şekilde aynı kullanıcı adı ve şifre ile tanımlı iki farklı veri tabanı mevcut. PDO JOIN kullanılarak tek sorgu ile cdr ve pos tablolarını birleştirerek sonuç almak istiyorum. İç içe foreach haricinde mümkün müdür ?
Veritabanı Adı 1: CDR - Tablo: cdr - birincil anahtar: linkedid
Veritabanı 2: iot - Tablo Adı: post - birincil anahtar: linkedid
Tablolar aynı veri tabanında iken aşağıdaki şekilde sonucu alabiliyorum. Ancak iki farklı veri tabanından tek sorgu ile yapabileceğim bir örnek bulamadım.
$trnSQL = "SELECT * FROM cdr JOIN pos where cdr.linkedid = pos.posLinkedID AND cdr.src>9999 GROUP BY cdr.linkedid ORDER BY cdr.calldate DESC LIMIT 0,1000";
$query = $cdrDB->query($trnSQL, PDO::FETCH_ASSOC);
if($query->rowCount())
{
foreach( $query as $trnRow )
{
..................
}
}
Aşağıdaki şekilde aynı kullanıcı adı ve şifre ile tanımlı iki farklı veri tabanı mevcut. PDO JOIN kullanılarak tek sorgu ile cdr ve pos tablolarını birleştirerek sonuç almak istiyorum. İç içe foreach haricinde mümkün müdür ?
Veritabanı Adı 1: CDR - Tablo: cdr - birincil anahtar: linkedid
Veritabanı 2: iot - Tablo Adı: post - birincil anahtar: linkedid
Tablolar aynı veri tabanında iken aşağıdaki şekilde sonucu alabiliyorum. Ancak iki farklı veri tabanından tek sorgu ile yapabileceğim bir örnek bulamadım.
$trnSQL = "SELECT * FROM cdr JOIN pos where cdr.linkedid = pos.posLinkedID AND cdr.src>9999 GROUP BY cdr.linkedid ORDER BY cdr.calldate DESC LIMIT 0,1000";
$query = $cdrDB->query($trnSQL, PDO::FETCH_ASSOC);
if($query->rowCount())
{
foreach( $query as $trnRow )
{
..................
}
}