Hiç öğrenmeyin, hiç, ALLAH korusun.r10 ne aga anlamadim maalesef yardimci olamam
Hocam forumu r10 da paylaştıysanız vs. olabilir.sırf bu forumun sahibiyim diye ban yedim ben![]()
Anladım hocam şöyle yani siz sonradan devir aldınız. Yada ortak yönetiyorsunuzforumu paylaşmadım sadece profilimde sosyal medya kısmında link yer alıyordu, webmaster sitelerinin tanıtım konusunu açan adamları bile 2 3 defa uyardılar beni uyarmadan ki reklam yapmadığım halde ona rağmen sınırsız banladılar
admin forumun ilk kurucusudur ben sonradan ekibe dahil oldum
Anladım hocam. Moderatör olmak için kıdemli mi olmak gerekiyor yoksa aktif olmak mı önemli hocam
Anladım hocamaktif olmak, üyelere yardımcı olmak, konu açmak şu anlık yeterli zaten aktif gördüğümüz kişileri ekibe alıyoruz genellikle direkt![]()
Aslında kötülemek değil bu tamamen onların istediği birşey bu. Alan adımızı sansurlemisler hiç birşey yokken. Onlarida anlıyoruz bu yüzden kötü birşey demiyoruz, Sonuçta aynı hizmet ve rakip bir platform.neden r10 u kötülediniz kitürkiyede 1. sırada globalda 3 yada 5 tam hatırlamıyorum sırada olan bir platform wf yi de r10 u da seviyorum ben ikiside ayrı yeri var. bu arada eğer r10 da ticari konu aracılığı istiyorsanız yasak haberiniz olsun
Anladım hocam. Bir sorum var peki siz olsanız rakibinizi elemezmiydiniz. Sadece sorudur yanlış anlaşılmasınAslında kötülemek değil bu tamamen onların istediği birşey bu. Alan adımızı sansurlemisler hiç birşey yokken. Onlarida anlıyoruz bu yüzden kötü birşey demiyoruz, Sonuçta aynı hizmet ve rakip bir platform.Ortamı vs nasıl bilmem hiçte alâkadar etmiyor açıkçası. İyi geceler
Gûzel soru. Dostça başarılarımızla elemek isteriz, düşmanca değil. Aramızdaki en büyük farkda bu zaten.Anladım hocam. Bir sorum var peki siz olsanız rakibinizi elemezmiydiniz. Sadece sorudur yanlış anlaşılmasın
Kötülemek istesem daha fazla şey söylerdim hocam, R10'la değil oradaki kullanıcıların bir kısmıyla sorunum var benim, ek olarak içeride toxic insanlar dolanırken sizi en ufak şeyden banlayabiliyorlar, bir konu açın ve herhangi bir öznel fikrinizi söyleyin, bir anda konu size hakaretler eden insanlarla dolacaktır. Neredeyse her konu siyasete çekiliyor ve insanlar birbirini kırmadan fikir paylaşamıyorlar. Orada saygıyı, sevgiyi, hoşgörüyü bilmeyen, üyelik tarihleriyle statü yükseldiğini zanneden çok gereksiz insan var. Kötülemek değil, oradaki insanlara "neden WF'yi kötülediniz?, neden isimlerini sansürlediniz ? Neden adminini banladınız ?" deseniz (ki bizim forumun ismini verdiğiniz an banlanacaksınız) emin olun onlar çok daha sert tepki verir. Bir avuç uyumsuz insan orada sadece ticaret için bulunuyor. Bugün oradan ayrılıp WF'ye üye olan çok kişi var ama biz kimseyi burada üyelik tarihiyle küçümsemiyoruz, her forum sitesinin sahibi spam mesajlar göndermediği takdirde burada durabilir diyoruz ve kimsenin adını sansürlemiyoruz. Admin güzel demiş, biz de rakip elemek isteriz ama bir diğer sitenin admininin (@Celil oluyor bu kişi) hesabını banlayıp, kazancına mani olmadan.neden r10 u kötülediniz kitürkiyede 1. sırada globalda 3 yada 5 tam hatırlamıyorum sırada olan bir platform wf yi de r10 u da seviyorum ben ikiside ayrı yeri var. bu arada eğer r10 da ticari konu aracılığı istiyorsanız yasak haberiniz olsun
Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği BURADAN bildirebilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.