Hocam haklısınız ama bence ikisiyle de ilgisi var, yani insanlar arama motorunda "Webmaster Forum" diye aratırlar, haliyle ben de gidip "WebmasterForum 34" açsam buranın önüne geçemem, insanların bulmak istedikleri şey için girdikleri terim böyle karmaşık olmamalı.
Ek olarak yukarıdaki mesajımda da demiş olmalıyım; aynı isimdeki .net ve sayı içermeyen alan adıyla beraber Google My Business mülküne de sahip başka bir işletme var. Yani aratıldığında kimse sayıyla beraber aratmayacağı için beyefendinin işletmesi değil diğer işletme öne çıkıyor haliyle. Bu alanın uzmanı değilim siz daha iyi bilirsiniz ama bence bu konunun kesinlikle alan adıyla ve diğer işletmeyle büyük ölçüde ilgisi var.
Dostum arkadaşın demek istediği bir alan adım var, örneksitem.com bununla ilgili sorunum yok ama birde sayfam var bununla ilgili. örneksitem.com/hizmet/hali-yikama web sitemde yayınladığım bi sayfamı google arama sonuçlarında bulamıyorum. webmaster sıra bulucu, araçları ile ilk 500'de bile değilim diyor. Bende buna cevaben diyorum ki sektörün ile alakalı durum bu. Halı yıkama ile bir çok firma var. Bu firmalar seo, backlink, ile birbirleriyle ilk sayfa için kıyasıya yarışıyolar.
Arkadaşın sitesinde iç seo, dış seo, birde backlink olmadığı için geriden geliyor. İlk 500 hatta ilk sayfada olabilmek için da/pa değerleri yüksek kaliteli backlinkler alarak bu sıralamaya dahil olabilir.
Webmasterforum34 aldınız diyelim? bir site kurdunuz. İç dış seolarınız tamsa, birde sağlam backlinkler aldıysanız
webmaster forum, kelimesinde ilk sırayı alamayabilirsiniz fakat hemen altında yer alabilirsiniz hocam
SEO, SEO Nedir, SEO hizmetleri, seo paketleri, site içi seo, & site dışı seo, (Off-Page Seo)(On-Page Seo) seo alışveriş forumu, google optimizasyon, SEO ipuçları, hakkında sorular, sorunlar ve çözümleri.
SEO hizmetleri, seo paketleri,
Webmaster Forum, Google, adsense, SEO, domain, hosting, web tasarım teknoloji hakkında bilgiler. Türkiye'nin en iyi webmaster forumu ve tartışma platformu.
Webmaster Forum, Google, adsense, SEO, domain, hosting, web tasarım teknoloji hakkında bilgiler. Türkiyenin en iyi webmaster forumu ve tartışma platformu.
Webmaster Forum, Google, adsense, SEO, domain, hosting, web tasarım teknoloji hakkında bilgiler. Türkiyenin en iyi webmaster forumu ve tartışma platformu.