Shopinext
Ödeme Hizmetleri
- Tepki
- 7
Hayırlı Olsun Siteniz Hayırlı satışlar Dilerim..
Hayırlı olsun buradan Emirhan'a selamlarımı iletin lütfen
Çok sevdiğim ve önem verdiğim nadir firmalardan bir tanesidir. Komisyon oranları olsun, verdikleri destek olsun harika bir hizmet. Ayrıca buradan ekiplerine ve Önder abiye selamlarımı iletiyorum. Kendimde zaten entegrasyon işleri ile uğraşıyorum. Çalışanlarına kolay gelsin, iyi günler hayırlı işler dilerim.
Merhaba smmajans adresimde paytr, paywant ve shopier ödeme yöntemlerini kullanıyorum. Yeni domainlerim için sitenize kayıt oluşturdum, takipbonus.com adresinde site üzeri ödeme kullanacağım.
Tüm işlemleri gerçekleştirdim:
Başvurunuz inceleme için beklemededir.
API başvurunuz sonuçlandığında tarafınıza bildirim yapılacaktır.
başvuru onayınızı beklemedeyim.
Sabit komisyon ve taksitli işlemlerde vade oranlarınız nedir acaba?
@Shopinext
Bir projemiz var hayırlısıyla bitince shopinext kullanmak isteriz. Başvuru yaptıktan sonra buradan yazarım size hocam yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. İyi forumlar.
Teşekkürler iyi çalışmalar dilerim.Tabi ki elimizden gelen desteği veririz.
Kolay gelsin
Başarılar dilerim, iyi çalışmalar.
@Shopinext aktif değil ben cevaplayayım. Hayır alamazsınız çünkü 18 yaş altının banka hesabı olmaz.Merhaba 18 yaşından küçükler kullanabilir mi?
@Shopinext aktif değil ben cevaplayayım. Hayır alamazsınız çünkü 18 yaş altının banka hesabı olmaz.
Ne demek, birşey değil hocamBilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz ?
Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği BURADAN bildirebilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.