JamesBond007
Onursal üye
- Tepki
- 255
Merhaba web master üyeleri bu konumda sizlere tamamen türkçe olan ChatControl pluginini tanıtacağım bu plugin sayesinde küfür , spam , ve reklamları engellemeye yarayan en iyi plugindir. Bir kelimeyi aralarına boşluk veya noktalama işaretleri koyulsa bile algılar. Tabelaya yazılan küfür , spam , ve reklam ( ip ) adreslerini bile yasaklayan faydalı bir eklentidir.
Özellikleri ise mesajı değiştirebilir yani siz diyelim ki chate hg yazdınız otomatik olarak hoşgeldin'a çevirir bunun yanı sıra güçlü ip ve url reklamlarını engeller , art arda spam yapmayı engeller , caps lock içeren mesajı kapatır , antibot giriş spamı koruması mevcuttur , ve sohbeti temizler.
İndirme Linki : ChatControl_5.6.4.rar
Videoyuda bıraktım daha detaylı bilgi alabilirsiniz fakat verdiğim linkten indirin tamamen türkçeleştirilmiş halde verdim size iyi forumlar , iyi günler.
Özellikleri ise mesajı değiştirebilir yani siz diyelim ki chate hg yazdınız otomatik olarak hoşgeldin'a çevirir bunun yanı sıra güçlü ip ve url reklamlarını engeller , art arda spam yapmayı engeller , caps lock içeren mesajı kapatır , antibot giriş spamı koruması mevcuttur , ve sohbeti temizler.
İndirme Linki : ChatControl_5.6.4.rar
Videoyuda bıraktım daha detaylı bilgi alabilirsiniz fakat verdiğim linkten indirin tamamen türkçeleştirilmiş halde verdim size iyi forumlar , iyi günler.