rizelireis53
Bağımlı
- Tepki
- 10
Teması daha yeni olduğundan linkler çalışmıyor.paralı domain ve hosting almaya değermi
niye öyle dediniz?Değermi @Celil hocam ben yorumsuzum ?
teşekkür ederim şimdiden en kısa sürede dediğinizi yapacağımGüzel bir bütçe ayırıp teknomonster.com veya .net domainini alıp @TeknoFirst firmasından uygun fiyatlıda bir hosting aldınız mı tamamdır. Ama bu temayla değilde wordpress kurarsınız ben farklı bir tema hediye ederim size.
Forumda belki 10 kez konu açtınız ve biz her seferinde ücretsiz servislerle bu işin olmıcagını söledik ve her konunuzda sizd yol gösterdik yapmanız gerekenleri ve gine bu konuda artık yorumsuz kaldımniye öyle dediniz?
özür dilerimForumda belki 10 kez konu açtınız ve biz her seferinde ücretsiz servislerle bu işin olmıcagını söledik ve her konunuzda sizd yol gösterdik yapmanız gerekenleri ve gine bu konuda artık yorumsuz kaldım
wordpress te nasıl özel tema yüklerim.Rahatsız olmazsanForumda belki 10 kez konu açtınız ve biz her seferinde ücretsiz servislerle bu işin olmıcagını söledik ve her konunuzda sizd yol gösterdik yapmanız gerekenleri ve gine bu konuda artık yorumsuz kaldım
Özür dilenecek bir konu yok tabikide @somebach hocamın dediği gibi teknoloji blogu olarak iyi derecede popüler siteler var eğer bu işde gerçekten hevesliysen bu forum da uzman kişiler var bu forumda sizin için çok güzel birşey arayıp da bulamıcagınız bir forum öncelikle dediğimizi harfiyen yaparsanız yavaş yavaş güzel yerlere gelirsinizözür dilerim
Çok teşekkür ederim en kısa zamanda alacağım.Yardımlarınız için teşekkürler WEBMASTERFORUM AİLESİÖzür dilenecek bir konu yok tabikide @somebach hocamın dediği gibi teknoloji blogu olarak iyi derecede popüler siteler var eğer bu işde gerçekten hevesliysen bu forum da uzman kişiler var bu forumda sizin için çok güzel birşey arayıp da bulamıcagınız bir forum öncelikle dediğimizi harfiyen yaparsanız yavaş yavaş güzel yerlere gelirsiniz
Öncelikle adım adım söylüyorum
1. Domain
2. Hosting
3. Script veya cms (wp veya benzeri)
4. Logo güzel bir göze gelen
5. Sitenin amacı ne Teknoloji Blog
Siz domain hosting alın size özel teknoloji blog özel bir yazılım hediye edecegim dediklerimizi uygulamanız yararınıza olur yok yapmam derseniz daha çok konu açarsınız ve sadece bu tarz yardımlar alırsınız
Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği BURADAN bildirebilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.