Charismax
Yeni üye
- Tepki
- 0
Sitemizin adı : ForumOkulu
Adresimiz : https://www.forumokulu.com
Açılış tarihi tam net hatırlamıyorum yeni daha ..
Kullandığımız alt yapı eski sistem vbuletin 3 forumu
İçeriklermiz aslen sohbeh muhabbet zaman ölürmeceye dayalıdır..
Açıklama :
Beni xenforo camiası az biraz tanır nickim'den dolayı.. Tema kazandırmışımdır editlemeler yapmışımdır v.s ... Netice olarak eski forum kültürü dediğimiz zamanların vazgeçilmezi olan vbulletin 3 forum sitesi tabanını eşim'le beraber açmış bulunmaktayım... Amaç burada üye toplamak yada bir ticari mantıkla bir'şeyleri elde etmek değildir.. Adet'tendir... Tanıtım alanı varsa o alana sıcak bir yaklaşımla konu açılır..
Bu sitenin bile benim bir xenforo forumum'da tanıtım konusu açılmıştır zamanında ' Dediğim gibi adettendir..
Yinede ben mütevazi şekilde duyurumu yapıyorum..
İster hayırlı olsuna gelin.. İster takılmaya gelin ( Reklam yapanı oyarım ) isterseniz'de boş zamanlarınızda takılmak için zaman öldürmecesi yapın ve zamanın katili olun...
Bu kadar ' bir konu için bu kadar fazla yazmak bile lüks bence
Adresimiz : https://www.forumokulu.com
Açılış tarihi tam net hatırlamıyorum yeni daha ..
Kullandığımız alt yapı eski sistem vbuletin 3 forumu
İçeriklermiz aslen sohbeh muhabbet zaman ölürmeceye dayalıdır..
Açıklama :
Beni xenforo camiası az biraz tanır nickim'den dolayı.. Tema kazandırmışımdır editlemeler yapmışımdır v.s ... Netice olarak eski forum kültürü dediğimiz zamanların vazgeçilmezi olan vbulletin 3 forum sitesi tabanını eşim'le beraber açmış bulunmaktayım... Amaç burada üye toplamak yada bir ticari mantıkla bir'şeyleri elde etmek değildir.. Adet'tendir... Tanıtım alanı varsa o alana sıcak bir yaklaşımla konu açılır..
Bu sitenin bile benim bir xenforo forumum'da tanıtım konusu açılmıştır zamanında ' Dediğim gibi adettendir..
Yinede ben mütevazi şekilde duyurumu yapıyorum..
İster hayırlı olsuna gelin.. İster takılmaya gelin ( Reklam yapanı oyarım ) isterseniz'de boş zamanlarınızda takılmak için zaman öldürmecesi yapın ve zamanın katili olun...
Bu kadar ' bir konu için bu kadar fazla yazmak bile lüks bence
Webmaster Forum, Google, adsense, SEO, domain, hosting, web tasarım teknoloji hakkında bilgiler. Türkiye'nin en iyi webmaster forumu ve tartışma platformu.