muartsoydan
Üye
- Tepki
- 5
@Deadpool abimizin referansıyla siteye kayıt olmuş bulunmaktayım. Adım Murat, yaş 22 herkese selam.
Buradan yazacaktım ancak yanlışlık olduHoşgeldin Güzel forumumuza burası diğer forumlar gibi para kazanmak için değil bilgi kazanmak için kuruldu. İstediğin gibi bilgi verebilir, ticaret yapabilirsin.
Hoş geldin kardeşim iyi forumlar@Deadpool abimizin referansıyla siteye kayıt olmuş bulunmaktayım. Adım Murat, yaş 22 herkese selam.
Hoşbulduk ortakHoşgeldin kardeşim. Buralar değerlenecek ?
Para kazanmak için değil, ama ticaret yapabilirim. Tabi dostum buğday verip pirinç alırız sıkıntı yok önemli olan bilgi paylaşımı, bilgi paylaşımı iyi para ederHoşgeldin Güzel forumumuza burası diğer forumlar gibi para kazanmak için değil bilgi kazanmak için kuruldu. İstediğin gibi bilgi verebilir, ticaret yapabilirsin.
Teşekkürler, size de iyi forumlar dilerim efendim.Selam, hoşgeldiniz. İyi forumlar dilerim.
Teşekkürler beyim, iyi forumlar.Hoş geldin kardeşim iyi forumlar
Hoş gördümHoşgeldiniz İyi Forumlar
Hoş buldum, hayırlı günlerAramıza hoşgeldin?
Hoş buldum kralAramıza hoşgeldin, iyi forumlar![]()
Merhabalar patron, hoş buldukMerhaba murat aramıza hoşgeldin, sefalar getirdin.İyi forumlar dilerim
yani bizim para kazanmamız için kurulmadı diğerleri gibi premium üyelikler 1 milayar 750 trilyor değilHoşbulduk ortak
Para kazanmak için değil, ama ticaret yapabilirim. Tabi dostum buğday verip pirinç alırız sıkıntı yok önemli olan bilgi paylaşımı, bilgi paylaşımı iyi para eder
Teşekkürler, size de iyi forumlar dilerim efendim.
Teşekkürler beyim, iyi forumlar.
Hoş gördüm
Hoş buldum, hayırlı günler
Hoş buldum kralTeşekkürler.
Merhabalar patron, hoş buldukSize de iyi forumlar dilerim, sevgili günler
![]()
Hocam bence hâlâ bu cümlede ters giden bir şeyler var ?.yani bizim para kazanmamız için kurulmadı diğerleri gibi premium üyelikler 1 milayar 750 trilyor değil![]()
Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği BURADAN bildirebilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.