Order İnvest Yatırım

yatırımcı90

Meraklı
Tepki
1
Selamlar arkadaşlar, forex ten anlayan var mı? bir süredir buradayım işlemlerim iyi gidiyor. farklı işlem önerisi ya da tecrübesi olanlar yazabilirse birbirimizi besleyelim derim bilgilerimizle.
petrol ve parite işlemi örneğimi de ileteyim.

yatırımcı90

Meraklı
Tepki
1
WhatsApp Image 2024-10-17 at 14.33.04.jpeg

görkem

Yeni üye
Tepki
0
Selamlar arkadaşlar, forex ten anlayan var mı? bir süredir buradayım işlemlerim iyi gidiyor. farklı işlem önerisi ya da tecrübesi olanlar yazabilirse birbirimizi besleyelim derim bilgilerimizle.
petrol ve parite işlemi örneğimi de ileteyim.
merhaba hocam bende bir süredir burada yani order investte işlem alıyorum işlemlerden güzel kar elde etmişsiniz bereketli olsun, bende altın ve endekste işlem alıyorum çok güzel oluyor. kendimi geliştirmeye çalışıyorum sağolsun order investte ki uzmanlarda fazlası ile yardımcı oluyor.

yesimakin622

Yeni üye
Tepki
0
merhabalar arkadaşlar bir kaç forumlara baktım order invest için genel kullanıcı kitlesi memnun bende başlıyıcam ama kararsızım ne diyiyorsunuz, memnun kalırmıyım

yagiz9654

Yeni üye
Tepki
0
valla yeşim hanım bende başladım biraz araştırdım açıkçası forumlara da bakmadım anlamamda order invest yazdığımda gördüm yorumunu bende çok araştırdığım için sana sadece fikrimi söylemek istiyorum yatırım tavsiyesi değildir. Ben ilk başladığımda 7.457$ para attım sonra sadece nas100, altın ve petrolde işlem açtım ve kasayı 12.654$ yaptım bir miktar çekim talebi oluşturdum 3.500$ lık valla 15-20 dk içinde yatırıldı aslında hem de çekim oluyormu bunu test ettim ve başarılı oldular benim gözümde şuan içinde bir sıkıntı çok güzel devam ediyorum. Yani biraz araştır ama ben yaşadığımı süreci yazdım sana YTD.

Üst Alt